real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

1 245

Manufacturers

Merk

more... less

Type onderdeel

more... less
Filter

Stoompijp

Stoompijp

There are 50 products.

Espresso machine stoompijp

Op deze productoverzichtspagina vind je verschillende stoompijpen voor espressomachines, deze stoompijpen zijn er in verschillende vormen, materialen en afwerkingen. In diverse koffiemachine merken zoals Nuova Simonelli, Faema, La Cimbali, Rocket, ECM.

Er zijn meerdere functies waar u op moet letten bij het selecteren van uw stoompijpje.

  • Wat is het merk van de espressomachine waar het stoompijpje voor is?
  • Wat is het model espressomachine waar het stoompijpje op moet worden gebruikt, de aansluitingen en vormen kunnen per merk verschillen;
  • De montage van de melkstoompijpen, dit kan een mannelijke of vrouwelijke schroefdraad zijn. Of kan ook verschillend van maat zijn;
  • Materiaal van het melkstoompijpje, de meeste stoompijpen zijn gemaakt van roestvrij staal. Maar je kunt ze ook vinden als verchroomde koperen buizen.
  • Wat is tenslotte het soort stoomtip. Er zijn meerdere modellen beschikbaar. Met slechts 1 gat of meerdere gaten. Ze geven allemaal een ander resultaat bij het opschuimen van melk.

Op welke manier kan ik het stoompijpje van mijn espresso machine schoonmaken? Laat het stoompijpje een nacht in de Puly-melk weken. Hierdoor worden de melkresten volledig van het stoompijpje en de stoomtip verwijderd.

per page
Showing 1 - 18 of 50 items
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us