real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

0 117

Manufacturers

Type onderdeel

more... less

Voltage

more... less

Watt

more... less
Filter

Astoria Divina - Ketel

Astoria Divina - Ketel

There are 23 products.

Op de Astoria Divina espressomachines heb je een verscheidenheid aan ketelcomponenten, vooral door de vele soorten ketels die op de Divina worden gebruikt. Deze espressomachine is gemaakt van 1 zetgroep tot wel 4 zetgroepen. Dat betekent dus dat je 4 soorten verschillende ketels nodig hebt. Maar de meeste componenten zijn vergelijkbaar tussen de modellen.

Het gebruikte keteltype op de Astoria Divina is een open model aan een zijde, met Heat Exchangers (HX). Deze zijde is afgedicht met een ketelpakking en een flens. In deze flens vind je ook het verwarmingselement. De verwarmingselementen variëren van 1700W voor een enkele groep tot 7000W voor een model met 4 groepen. De 1- en 2-groepsversies zijn ook verkrijgbaar in een 120V-configuratie.

Het merk Astoria CMA is een van de weinige merken die gebruik maakt van uitneembare HX op hun espressomachines, zo ook bij de Divina. Hierdoor is het mogelijk om een kapotte HX in de ketel te repareren.

Andere componenten die u aantreft op de Divina zijn een niveausonde, vacuümklep, veiligheidsschakelaar met deksel en afvoer, diverse soorten appendages en de drukschakelaar.

.
per page
Showing 1 - 18 of 23 items
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us