real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Astoria Divina onderdelen

Astoria Divina espresso machine onderdelen

Op deze categoriepagina vindt u onderdelen voor de Astoria Divina espressomachine. Dit model espressomachine is iets ouder en niet meer in productie. Van de Astoria Divina espressomachine zijn verschillende modellen gemaakt.

Astoria Divina AL;

Astoria Divina AEP;

Astoria Divina SAE;

 

Astoria Divina AL

Dit model van de Divina is de hendel zetgroepversie van de Divina. Deze espressomachine gebruikt geen pomp om het water langs de koffie te persen, maar de druk van de drukveer in de zetgroep. Deze espressomachine is gemaakt in verschillende uitvoeringen van 1 t/m 4 zetgroepen. Werkt op 120V tot 380V. Voor onderdelen voor deze espressomachine moet u op onze andere website brooks-espressomachines zijn. Die site heeft de focus op espressomachines met hendels

Astoria Divina AEP

De Astoria Divina AEP is het basismodel van de Astoria Divina. Deze espressomachine heeft geen volumetrische dosering en wordt bediend met een knop om het zetproces handmatig te starten en te stoppen. Deze espressomachine is verkrijgbaar vanaf 1 groep tot 4 zetgroepen in 120 en 230V/400V configuraties.

Astoria Divina SAE

Deze espressomachine is vergelijkbaar met de Astoria Divina AEP, maar dit is de volumetrische versie. Dit betekent dat deze espressomachine voor elke zetgroep een flowmeter heeft die de hoeveelheid water regelt die uit de zetgroep komt. Dit is te bedienen met het touchpanel dat boven elke zetgroep is geïnstalleerd. Deze espressomachine is ook verkrijgbaar van 1 t/m 4 zetgroepen in een 120V en 230/400V configuratie.

close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us