real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Bezzera BZ07 onderdelen

Bezzera BZ07 espresso machine onderdelen

De espressomachine op deze pagina is een Bezzera-espressomachine voor huishoudelijk gebruik, de Bezzera BZ07. Deze espressomachine is gebouwd in 4 uitvoeringen

  • Bezzera BZ07 PM;
  • Bezzera BZ07 PM PID
  • Bezzera BZ07 DE
  • Bezzera BZ07 DE PID

De basismodellen van de BZ07 zijn de BZ07 DE en de Bezzera BZ07 PM. De Bezzera BZ07 PM is de versie waarbij je alleen het brouwproces kunt starten of stoppen. De Bezzera BZ07 De is de versie waarbij je volumetrisch kunt doseren.

Voor temperatuurregeling is er van elk model van de DE en de PM een PID-versie beschikbaar. Normaal gesproken gebeurt de temperatuurregeling met een drukschakelaar, maar bij de PID-versie gebeurt dat met een temperatuursonde

Van elk model is ook een R- of een S-versie beschikbaar. De R-versie is het model dat gevoed wordt door de hoofdwaterleiding. De S-versie wordt gevoed door een tank aan de achterkant van de espressomachine.

Deze espressomachine is verkrijgbaar in een 220/240V uitvoering en een 110/120V uitvoering. Het verwarmingselement dat voor beide versies wordt gebruikt, is een 1200W-versie. Dit verwarmingselement moet een 1,5 liter boiler van stroom voorzien. De tank achterin bij de S uitvoering heeft een inhoud van 3 liter.

close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us