real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Bezzera BZ10 zetgroep

Bezzera BZ10 zetgroep

There are 2 products.

De zetgroep op de Bezzera BZ10-espressomachine is niet het meest voorkomende model op een huishoudelijke Bezzera-espressomachine. Momenteel gebruiken de meeste modellen een zetgroep in e61-stijl.

Dit type zetgroep bestaat uit 2 hoofdcomponenten, het zetgroeplichaam en de filterhouder koppelring. De body van de zetgroep is het onderdeel dat aan de body van de machine zelf is bevestigd. Op dit onderdeel vind je het verwarmingselement van de zetgroep en de thermostaat, een 95 graden model, die het verwarmingselement aanstuurt.

De portafilterpakking in de zetgroepring is een O-ringpakking met een buitendiameter van 71,2 mm en een binnendiameter van 55 mm. het gebruikte douchescherm op deze groepskop heeft een diameter van 57 mm en een centraal gat. De zetgroepbel zelf wordt op zijn plaats gehouden met 3 bouten, de bel zelf is afgesloten met een dikke o-ring.

Aangezien Bezzera gebruik maakt van verschillende zetgroepen, zijn niet alle filterdragers geschikt voor iedere Bezzera espressomachine. Deze zetgroep gebruikt een portafilter met een oororiëntatie van 45 graden.

De 3-weg magneetklep zit niet op de zetgroep zelf, wat normaal gesproken vrij gebruikelijk is bij magneetbediende zetgroepen.

Showing 1 - 2 of 2 items
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us