real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Bezzera

Op deze pagina vind je de categorieën voor Bezzera espressomachine onderdelen.

Bezzera is beroemd omdat het de eerste espressomachine ter wereld toonde in 1906 in Milaan op de Internationale Koffiebeurs, deze werd uitgevonden door Luigi Bezzera. Vanaf dit moment heeft de espressomachine zich veel ontwikkeld. Eerst van de onder druk staande ketelmachines, toen de hendelzetgroepen na de 2e wereldoorlog en daarna de pompgestuurde espressomachines. Tot op de dag van vandaag is Bezzera een van de weinigen die nog espressomachines met hefboom maakt. De Bezzera B2013 AL en de Bezzera Strega.

Op dit moment produceert Bezzera commerciële en huishoudelijke espressomachines. Maar ook molens voor de huishoudelijke en commerciële markt. Maar Bezzera is bij het grote publiek bekender om hun huishoudelijke espressomachines, of hoe ze het zelf noemen. Semi professionele machines.

De huishoudelijke espressomachines die bezzera produceert zijn bijvoorbeeld: De Bezzera BZ09, BZ10, BZ16, Bezzera Duo, Bezzera Galatea Domus, Bezzera Magica en de Bezzera Mitica. In sommige gevallen gebruiken deze koffiemachines een E61 stijl groepenkop.


Bezzera Model

Bezzera Model

Bezzera Onderdeelcategorie

Bezzera Onderdeelcategorie

Het bedrijf Bezzera is minder bekend om zijn commerciële espressomachines zoals de Bezzera Arcadia, Bezzera B2013AL, Bezzera B2016, Bezzera Digita, Bezzera Eagle, Bezzera Woody en Bezzera Victoria.

Maar ze bieden ook commerciële en huishoudelijke koffiemolens, zoals de professionele molen M80 en de semi-commerciële BB004 en de BB005.

In ons espressomachine modelonderdelen overzicht vind je een aantal van de nieuwe espressomachines die hierboven genoemd zijn. Maar ook machines die uit productie zijn zoals: Bezzera B2000, Bezzera B3000, Bezzera B4000, Bezzera B2009, Bezzera B6000, Bezzera BZ40, Bezzera BZ35, Bezzera BZ07, Bezzera BZ99, Bezzera Galatea en de Bezzera Ellisse.

In het categorieoverzicht vind je een selectie van espressomachine categorieën die gebruikt worden/worden op de Bezzera espressomachine. Zoals magneetventiel, onderdelen van de zetgroep, onderdelen van stoom- en waterkleppen, elektronica en nog veel meer.

Als je de onderdelen die je zoekt niet kunt vinden, stuur ons dan een bericht.
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us