real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Carimali

De fabrikant van espressomachines Carimali werd net na de 1e wereldoorlog gevonden in Milaan. Het modeltype dat in die periode veel werd gemaakt waren de espressomachines met verticale kolom. Voorbeelden hiervan zijn een Carimali Type 41 uit 1935. Een ander goed voorbeeld, dit is al van na de 2e wereldoorlog. Een hefboom espressomachine genaamd de Carimali Murano Kristal.

Na de jaren 60 introduceerde Carimali volautomatische machines, zoals de Carimali Vega. Vanaf dat moment was dit een belangrijk onderdeel van het bedrijf voor Carimali. Carimali maakte alleen commerciële espressomachines en doet dat nog steeds. Carimali is een van de weinige Italiaanse bedrijven die zo'n groot assortiment volautomatische espressomachines maakt. Modellen zoals: Carimali F22, Carimali Optima Ultra, Carimali Optima Soft en nog veel meer.


Carimali Model

Carimali Model

Carimali Onderdeelcategorie

Carimali Onderdeelcategorie

Carimali maakt nog steeds veel traditionele espressomachines, zoals de Carimali DivaPRO, Carimali Kicco, Carimali Bubble en de Carimali Cento.

Dit paginaoverzicht is onderverdeeld in 2 categorieën. Carimali onderdelen per categorietype en Carimali onderdelen op basis van het model. Op de Carimali categorie pagina vind je een assortiment aan onderdelen zoals: magneetventielen, verwarmingselementen, doorstroommeters, elektronica en nog veel meer.

Op de La Carimali model pagina vind je een selectie van Carimali modellen zoals Carimali E9, Carimali Tema, Carimali Pratica, Carimali Etabeta, Carimali Kicco, Carimali Systema, Carimali Eco en de Carimali Uno.

Als je de onderdelen voor jouw La Carimali espressomachine niet kunt vinden, stuur ons dan een bericht. En misschien kunnen we je helpen.
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us