real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Casadio Dieci onderdelen

Casadio Dieci espresso machine onderdelen

Op deze categoriepagina vind je verschillende onderdelen van de Casadio Dieci espressomachine. Dit model espressomachine is gemaakt door de La Cimbali Group. Dit model is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, deze staan ​​hieronder vermeld:

Casadio Dieci S;

Casadio Dieci A.

 

Casadio Dieci S

Deze espressomachine is het basismodel van de Casadio Dieci. Dit model is een handmatige versie, dus je moet het brouwproces handmatig starten en stoppen. In plaats van met een volumetrische versie, waar dit geautomatiseerd is. Deze espressomachine is gemaakt van 1 tot 3 zetgroepen. Deze versie is beschikbaar in enkele groep van 120V maar de rest is beschikbaar in 230V.

Casadio Dieci A

De Casadio Dieci A is de volumetrische versie van de Casadio Dieci. Bij dit model vind je een 5 toetsen touchpanel waar je verschillende koffieselecties hebt. Bij deze espressomachine vind je wel een ander doseerapparaat en een flowmeter geïnstalleerd. Deze espressomachine is gemaakt van 1 tot 3 zetgroepen. Deze versie is beschikbaar in enkele groep van 120V maar de rest is beschikbaar in 230V.

close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us