real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Casadio - Zetgroep

Het merk Espressomachine Casadio maakt gebruik van 2 soorten zetgroepen. Je hebt de zetgroep die wordt gebruikt op de Casadio Venti, dit is een ketelzetgroep. De andere zetgroepen worden gebruikt op de modellen Casadio Dieci, Casadio Undici, Casadio Dodici, Casadio Quindici en de Casadio Dafne. Dit is ook de meest voorkomende groep die wordt gebruikt op Casadio-espressomachines. Alle zetgroepen die op Casadio-espressomachines worden gebruikt, zijn met magneetventielen.

De “standaard” zetgroep gebruikt een soortgelijk type portafilterpakking die ook op verschillende Faema espressomachines wordt gebruikt. De buitendiameter is 74 mm en de binnendiameter is 58 mm. De gebruikte douchezeefje is een standaard Faema frictie-fit douchezeefje. De Casadio portafilters voor dit model zetgroep hebben een oororiëntatie van 90 graden en een dikte van 6,3mm.

De zetgroep die op de Casadio Venti-espressomachine wordt gebruikt, heeft wel veel overeenkomsten met de boiler-zetgroepen die op de Cimbali-espressomachines worden gebruikt. De portafilterpakking heeft dezelfde afmetingen, met een buitendiameter van 71 mm en een binnendiameter van 56 mm. Het douchescherm wordt op zijn plaats gehouden met een centrale schroef. Dit model zetgroep maakt ook gebruik van de portafilter met een oororiëntatie van 90 graden en een dikte van 6,3 mm.

close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us