real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

23 106

Manufacturers

Astoria CMA

more... less

Type onderdeel

more... less
Filter

Astoria - drukschakelaar

Astoria - drukschakelaar

There are 6 products.

Het merk Astoria CMA gebruikt een verscheidenheid aan mechanische drukschakelaars en verschillende druksensoren op hun espressomachines. Wat doet een drukschakelaar? Een drukschakelaar schakelt de stroom naar het verwarmingselement uit wanneer de druk in de ketel een bepaalde vooraf ingestelde druk bereikt. Een druksensor meet de druk in de ketel en wanneer deze de vooraf ingestelde temperatuur bereikt, wordt de stroom naar het verwarmingselement uitgeschakeld.

De drukschakelaars die op de Astoria-espressomachines worden gebruikt, zijn de Asco/Sirai P302/6, de Parker 3-polige schakelaar, de ES31-voorkeuzeschakelaar, de Ma-ter XP110 en de Ma-ter XP111. Deze drukschakelaars zijn te vinden op espressomachines zoals de Astoria Argenta, Astoria Divina, Astoria Gloria, Astoria Pratic, Astoria Rapallo en de Astoria Vania.

De druksensor die op de Astoria CMA espressomachines wordt gebruikt, is gemaakt door Danfoss. Deze schakelaars worden gebruikt op de Astoria Plus 4 You, Astoria Storm, Astoria Vintage en de Astoria Wconcept

Showing 1 - 6 of 6 items
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us