real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

1 117

Manufacturers

Astoria CMA

more... less

Type onderdeel

more... less

Voltage

more... less

Watt

more... less

Ondergedompelde lengte

more... less

Verwarmingselement draad

more... less
Filter

Astoria - Verwarmingselement

Astoria - Verwarmingselement

There are 15 products.

Het merk Astoria CMA gebruikt verschillende typen verwarmingselementen in hun espressomachines, dit kan in de zetgroep, stoomketel of koffieboiler zijn. Er zijn in totaal 3 flenstypes. Met schroefdraad, ovaal en vierkant. De verwarmingselementen op de zetgroepen zijn patroonelementen.

De schroefdraadflens heeft een diameter van 1 ¼” en loopt rond de 1000-1500W. Deze elementen zijn terug te vinden op 2 soorten ketels. De eerste zit in de koffieboiler van bijvoorbeeld de Astoria Plus 4 you of op de boiler van de Astoria CK en Astoria CKX espressomachines.

Het meest gebruikte model is de ovale vorm van 95x57mm. Dit verwarmingselement gaat van 2000W tot 6000w en werkt op 230/400V. Deze elementen worden gebruikt op espressomachinemodellen zoals de Astoria Gloria, Astoria Divina, Astoria Perla en de Astoria Pratic.

De vierkante verwarmingselementen hebben een diameter van 75mm en worden minder gebruikt dan het ovale model. Dit type element is te vinden op de versterkte zetgroepen die door Astoria worden gebruikt.

Ten slotte worden de patroonverwarmingselementen in de zetgroep geïnstalleerd om deze op te warmen en op een stabiele temperatuur te houden. Dit model verwarmingselement is te vinden op de Astoria Plus 4 You.

Showing 1 - 15 of 15 items
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us