real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

0 166

Merk

more... less

Stromingsmeter merk

more... less

Manufacturers

Koppeling draad 1

more... less

Koppeling draad 2

more... less

Koppeling draad 3

more... less

Stromingsmeter

more... less

opening ø

more... less

Certificatie

more... less
Filter

Flow meter

Flow meter

There are 18 products.

De debietmeter is er in verschillende maten en modellen, allemaal met hetzelfde doel, het meten van de waterstroom van het water dat uit de zetgroep komt. De debietmeter werkt in combinatie met het volumetrisch bedieningspaneel en het doseersysteem. Als je op een knop op het bedieningspaneel drukt, registreert de debietmeter hoeveel water er stroomt, en zodra het vereiste volume is bereikt, stopt hij automatisch.

Let op: niet alle espressomachines hebben een flowmeter, als je espressomachine geen volumetrische dosering heeft, heb je geen flowmeter.

De meeste merken espressomachines gebruiken debietmeters van het Italiaanse bedrijf Gicar, maar merken als de Cimbali Group en Carimali gebruiken ook debietmeters van het Zwitserse bedrijf Digmesa.

De meeste bestaan uit 3 onderdelen. Het huis, de waaier en het deksel. Het huis heeft in de meeste gevallen een in- en uitlaat die ¼"BSP-G is. Bij Digmesa kunnen er 2 inlaten zijn. In het huis zit ook een sproeier, deze sproeiers hebben meestal een diameter tussen 1,0 en 1,2 mm.

Showing 1 - 18 of 18 items
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us