real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Espresso machine merken

Als je naar de commerciële espressomachines kijkt, zie je dat er vooral Italiaanse merken op de markt zijn. Dat is ook logisch, want de oorsprong van espresso ligt ook in Italië. Oorspronkelijk vond je door heel Europa verschillende fabrikanten van espressomachines, zoals in Spanje en Frankrijk, maar niet zoveel als in Italië. De laatste jaren zie je andere fabrikanten van espressomachines opduiken in de VS, Nederland en Duitsland.

Op deze pagina kun je op een espressomachinemerk klikken, waarna je een keuzemogelijkheid krijgt. Je kunt de modellen van het specifieke espressomachinemerk selecteren. Of je zoekt op het type reserveonderdeel, zoals verwarmingselementen, portafilterpakkingen, doseerapparaten, kijkglazen en magneetventielen.

Kun je het juiste reserveonderdeel voor jouw espressomachine niet vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het is handig als je ons het merk en de modelnaam geeft. Als je het onderdeelnummer weet, zou dat nog handiger zijn. Maar als je ons het onderdeelnummer niet kunt geven, kunnen we je een onderdelendiagram sturen.
In het geval van OEM/Originele onderdelen kunnen de levertijden langer zijn dan je zou verwachten, dit hangt af van het merk.

Voor OEM/originele reserveonderdelen kan de levertijd voor deze artikelen langer duren dan verwacht, afhankelijk van het merk.

In deze landen over de hele wereld vind je fabrikanten van koffiemachines, er kunnen er meer zijn. Maar dit zijn de bekendste.

Italië

Merken uit Italië zijn onder meer Faema, La Cimbali, Nuova Simonelli, Victoria Arduino, Grimac, Rancilio, Astoria, Wega, Gaggia en Elektra. Maar in Italië zijn er nog veel meer merken die machines en reserveonderdelen voor koffiemachines produceren.

Spanje

In Spanje is Quality Espresso eigenaar van merken als Futuremat, Visacrem en Gaggia. Een ander bekend bedrijf is Ascaso, dat bekend staat om zijn koffiemachines voor thuis, maar ook commerciële modellen bouwt.

Frankrijk

Vanuit Frankrijk heb je momenteel één bedrijf, Conti Sacome, dit is een ouder merk dat is opgericht in de jaren 50. Ze produceren voornamelijk commerciële koffiemachines.

Duitsland

Een van de bekendste binnenlandse merken koffiemachines is Espresso Coffee Machines Manufacture GmbH, ECM. Ze maken ook commerciële koffiemachines, maar die zie je niet vaak.

Nederland

Er is slechts één fabrikant van koffiemachines in Nederland: Kees van der Westen. Ze produceren duurdere commerciële espressomachines en zijn over de hele wereld te vinden.

VS

De Verenigde Staten van Amerika staan ​​niet zo bekend om hun koffiemachines, maar je hebt wel 3 fabrikanten: Slayer, Synesso en Modbar. Ook deze merken behoren tot het hogere segment, Slayer en Synesso koffiemachines zijn traditionele koffiemachines. Modbar is een onderbouw koffiemachine waarbij alleen de zetgroepen boven de toonbank staan.

close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us