real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

95 1316

Manufacturers

Merk

more... less

Voltage

more... less

Electronica type

more... less
Filter

Doseer unit

Doseer unit

There are 89 products.

Op deze categoriepagina vind je een ruime keuze aan doseerapparaten voor espressomachines. Het doseersysteem is eigenlijk een niveauregelaar met volumetrische mogelijkheden. Gezien het doseerapparaat nodig is om volumetrisch te kunnen doseren in combinatie met een flowmeter en een touchpanel. Je hebt eenvoudige doseerapparaten waarop je de niveausensor, flowmeter en het touchpanel kunt aansluiten. Maar er zijn ook doseerapparaten waarop je NTC-temperatuursensoren en displays kunt aansluiten.

De meeste doseerapparaten worden gemaakt door de Italiaanse bedrijven Giemme en Gicar, deze zijn normaal gesproken te vinden in hun typische koffers. Maar er zijn ook andere merken die geen gebruik maken van deze fabrikanten en gewoon een printplaat laten maken door een ander bedrijf.

De elektronica is meestal het duurste onderdeel van de espressomachine. Zorg ervoor dat het doseerapparaat dat je zoekt, overeenkomende onderdeelreferentienummers van de fabrikanten heeft. Als je niet zeker weet of dit het geval is, neem dan contact met ons op en we proberen je te helpen.

per page
Showing 1 - 18 of 89 items
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us