real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Filter by

Price

6 105

Manufacturers

Merk

more... less

Thermostaat temperatuur (°C)

more... less

Themostaat type

more... less

Thermostaat schroefdraad

more... less
Filter

Thermostaat

Thermostaat

There are 20 products.

De plaatsen waar thermostaten in espressomachines kunnen worden toegepast, kunnen sterk variëren. Thermostaten zijn voor temperatuurregeling of gewoon als beveiliging van je espressomachine. Er zijn verschillende dingen waar je aan moet denken bij het kiezen van de juiste thermostaat.

1: Wat is het merk van mijn espressomachine, heb ik een referentienummer van het onderdeel? Controleer altijd of de referentienummers overeenkomen met de vermelde items, als je het niet zeker weet, vraag het ons,

2: Wat is de vereiste uitschakeltemperatuur? Deze temperaturen kunnen variëren van 95 graden Celsius tot 170 graden Celsius. De hogere temperaturen hebben meestal te maken met de verwarmingselementen en boilers. De lagere temperaturen hebben vooral te maken met de brouwgroep

3: Wat voor thermostaat heb ik nodig? Heb ik een contactthermostaat nodig? Of eentje met een gloeilamp die in een verwarmingselement schuift.

4: Heeft de thermostaat een automatische reset of een handmatige reset? De automatische reset wordt vooral gebruikt op zetgroepen. De handmatige reset wordt voornamelijk gebruikt op ketels en elementen. Als de handmatige thermostaat uitschakelt, onderzoek dan altijd wat de oorzaak hiervan is. Misschien is het een thermische beveiliging voor je machine.

per page
Showing 1 - 18 of 20 items
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us