real time web analytics
×

SHOPPING FROM

Siliconen portafilter pakking

Siliconen portafilter pakking

There are 8 products.

Een van de belangrijkste dingen, maar ook een van de meest onderhouden items, is de portafilterpakking. Deze portafilterpakking wordt gebruikt om de portafilter af te sluiten tegen een rubberen oppervlak, waardoor lekken van de buitenkant van de portafilter wordt voorkomen. De portafilter pakkingen op deze pagina zijn niet gemaakt van het standaard NBR, maar van het materiaal Silicone. Je vindt ze in verschillende kleuren in plaats van zwart en ze hebben als voordeel dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden dan de standaard versies.

Er zijn verschillende maten en soorten portafilterpakkingen, dit is afhankelijk van het merk espressomachine en het model zetgroep dat wordt gebruikt. Niet elk merk gebruikt 1 type zetgroep. Er zijn ook kleine verschillen tussen de OEM/originele portafilters en aftermarket. Dit is een kwestie van afmetingen en niet van kwaliteit.

Wanneer weet je wanneer de portafilter slecht is?(ja dit is ook het geval met siliconen Als het water uit de bovenkant van de portafilter komt.

Het is ook mogelijk dat je portafilter nog steeds lekt als je hem vervangt door een nieuwe portafilterpakking. Dan kan het zijn dat of je portafilteroren versleten zijn of de klemring. Je kunt dit oplossen door afstandhouders of dikkere portafilterpakkingen toe te voegen. Maar als je je portafilter vervangt en een dikkere portafilterpakking hebt geplaatst, past je portafilter niet meer in de zetgroep. Als je je portafilter vervangt, is het dus handig om ook de portafilterpakking te vervangen.

Showing 1 - 8 of 8 items
close

Sign up for newsletter

Get exclusive deals you wont find anywhere else straight to your inbox!

Follow us